Plasarea comenzii din aplicatia de Restaurant


Dupa ce ne-am descarcat aplicatia de Client din Google Play sau Apple Store putem vizualiza meniul unui restaurant fara a fi nevoie sa ne logam.

In schimb, atunci cand dorim sa plasam o comanda pentru prima data, trebuie sa ne inscriem

1. Deschidem aplicatia si mergem la "Profil"---> "Inscrie-te"


2. Vom completa datele care se cer --> bifam "sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare" (asta dupa ce le citim), apoi "Urmator"3. Ne va trimite in pagina principala, cu meniul. Alegem comanda dand click pe sageata din dreptuil fiecarui preparat.
Preparatul ales de mine are adaugat si cateva extra-uri. Pun bifa pe ceea ce doresc sa aleg --->"Adauga in cos", iar pentru a merge din nou in pagina cu meniul, dau click pe sageata din coltul din stanga, sus.
Din meniu mai adaug un preparat, si urmez aceeasi pasi, imi aleg extra-ul si dau "Adauga in cos", dupa care ma intorc la meniu.

4. Pentru a finaliza comanda, click pe cosul de cumparaturi, verificam comnada si dam "Introduceti adresa"


5. Completam campurile cu adresa de livrare, punem bifa pe "Salvati in agenda" (daca dorim ca adresa de livrare sa ramana salvata pentru a nu o mai introduce manual la urmatoarea comanda) si dam click pe  "Aplica"
6. Verificam daca adresa scrisa de noi este memorata si  "Continua"
7. Click pe "plateste suma x" si apoi ne intreaba daca dorim rest, si de la cat. Scriem suma de la care dorim restul (eu am pus 100 lei) si dam click pe "plateste suma x"
Suntem siguri ca am trimis comanda, atunci cand ne apare mesajul de mai jos. Imediat ce comanda noastra va fi receptionata, vom fi notificati atunci cand va fi acceptata sau cand i se va schimba statusul. 


Ați găsit acest articol util?